Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yritys

Yritys perustettiin keväällä -91, kun Suomessa vallitsi lama. Ensimmäiset vuodet kierrettiin pelkästään huoltoautolla asiakkaiden luona. Vuonna -95 muutettiin vuokratiloihin Nurmoon Volttitie 5:en. Tilaa oli noin 200 neliömetriä.

Vuonna -98 muutimme nykyisiin tiloihin Yrittäjäntie 3:een Seinäjoella. Tilojen pinta-ala on 840 neliömetriä. Toimisto- ja varaosatiloja on 140 neliömetriä, korjaamolla käytössä noin 700 neliötä. Tiloissa myös pesuparsi.

Huoltoautoja on  2 kpl , molemmissa hitsaus-, paineilma-ja kaasuleikkaus-laitteet normaalien työkalujen lisäksi. Toisessa autossa on myös nosturi isompien tavaroiden liikutteluun.

Tällä hetkellä töissä on 3 henkeä vakituisesti ja 1-3 kausityövoimana.

Korjaamolla on siltanosturi, sorvi, hitsauslaitteet, kaasuleikkuri, induktiolämmitin,plasmaleikkuri, kammiopesukone, prässi (100 tonnia). Lisäksi ilmastoinnin täyttöön on automaattikone ja olemme Tukesin hyväksymä kylmälaitehuoltopiste.

Vuosien varrella olemme huoltaneet koneet ympäri Suomea ja ammattitaidostamme ovat päässeet nauttimaan myös YK:n alaiset KFOR-joukot(Kosovo), venäläiset, virolaiset, ruotsalaiset sekä norjalaiset.