Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Konehuolto Seinäjoelta käsin kaikkialla Suomessa

Konehuoltomme korjaa kaikki edustamamme maanrakennuskonemerkit joko asiakkaan luona tai korjaamollamme Yrittäjäntie 3:ssa Seinäjoella. Näet huoltamme merkit Yhteistyökumppanit-sivulta.

Hyvin varusteltu konekorjaamo

Konehuollossa tehdään kaikki isommatkin työt ammattitaidolla. Korjaamomme tiloista löytyvät mm. siltanosturi, sorvi, hitsauslaitteet, kaasuleikkuri, induktiolämmitin, plasmaleikkuri, vannesaha, kammiopesukone, prässi (100 tonnia), sylinterimutteriavaaja, hydrauliikan virtausmittari (max 400l/min) sekä höyrypesuri. Lisäksi käytössämme ovat kaikki yleisimmät testerit sekä erikoistesterit kuten dr. EX, Agco, Kobelco ja New Holland.

Huoltoautot palvelevat ympäri Suomen

Konehuolto Timo Marttilan käytössä on 2 huoltoautoa. Niissä molemmissa on varusteena hitsaus-, paineilma- ja kaasuleikkauslaitteet normaalien työkalujen lisäksi. Toisessa autossa on myös nosturi isompien tavaroiden liikutteluun. Lisäksi ilmastoinnin täyttöön löytyy automaattikone ja olemme Tukesin hyväksymä kylmälaitehuoltopiste. Automme kiertävät tarvittaessa ympäri Suomea.

Ota yhteyttä!

Soita 0400 264 640 ja kysy lisää tai tilaa huoltoauto paikalle! Konehuolto Timo Marttila palvelee ammattitaidolla kaikkialla Suomessa.